Gå til innhold

Stekt ris


Anbefalte innlegg

Gjest TittTitt
Skrevet

Emm.. Tenkte å lage stekt ris til middag idag, og hive oppi noe kjøtt og grønnsaker.. Men; skal vi koke risen først, eller steiker vi den rå? :sjenert:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg pleier å koke ris og steke det etterpå.

Lager det ofte når jeg ikke er spesiellt lysten på mat, hiver oppi litt nudler, purre, løk, chili, hvitløk, svinekjøtt eller kylling og lager en god saus ved siden av.

Digg :)

Gjest TittTitt
Skrevet

Hvilken saus? Tenkte å kjøpe noe godt på butikken, grønsaker og kjøtt, og en saus.. Men vet ikke helt hva.. Så et er godt med nudler oppi og?

Skrevet

Kommer litt ann på hva jeg har i skapet, men oftest går det i currysaus. Noen ganger bearnesaus eller kyllingsaus.

Stek kjøttet og grønnsakene, så blander jeg i kokt ris og nudler.

Krydrer det med masse chilikrydder og annet jeg finner som kan passe godt oppi.

Er jeg skikkelig lat, så blander jeg i sausen når maten er ferdig istedenfor å ha det ved siden av.

Også er det godt å spise senere også - lager alltid for mye og legger det i bokser og varmer det opp senere. Da pleier jeg ha ha litt sursøt saus på for å piffe opp smaken igjen.

Skrevet
Så et er godt med nudler oppi og?

Jeg ville aldri laget stekt ris med nudler. Jeg ville enten laget stekt ris eller stekte nudler. :)

Skrevet

Kok gjerne risen en tid på forhånd, så den blir avkjølt, før du steker den.

Skrevet

jeg steker ferdig kokt ris og har i 2-3 egg, reker, oppskjært skinke, mais og kikkoman.

pleier ikke bruke saus for syns det er kjempegodt uten :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...