Gå til innhold

Trenger svar før klokken 19.30!


Anbefalte innlegg

Gjest skoeska
Skrevet

Jeg har kjøpt inn lammestek (fylt u/ben, 1,8kg), poteter og kålrot til kveldens middag. Tenkte å lage alt i ei langpanne i ovnen. Jeg husker hvordan bestemora mi pleide å lage det, poteter og kålrot kutta opp skiver/båter, over hele langpanna, og steken oppå.. (?) Er dette riktig?? Hvordan kan jeg lage dette for at det skal bli vellykket??? Har lest at steken skal stekes på 175 grader i ca 2 timer, men skal poteter, stek og kålrot være like lenge inni? Og hvordan gjør jeg dette?? Heller litt olje over? (synes å huske at bestemor hadde det, men er ikke sikker)-- Hjelp! Skal lage den om ca. en halvtime, så trenger svar før det! Om det ikke kommer så klart frem hva jeg spør om,

Er det noen annen god måte å steke lammestek på? (da helst med ovnsbakte poteter og kålrot)

Har aldri laget dette før!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...