Gjest skoeska Skrevet 25. oktober 2008 #1 Skrevet 25. oktober 2008 Jeg har kjøpt inn lammestek (fylt u/ben, 1,8kg), poteter og kålrot til kveldens middag. Tenkte å lage alt i ei langpanne i ovnen. Jeg husker hvordan bestemora mi pleide å lage det, poteter og kålrot kutta opp skiver/båter, over hele langpanna, og steken oppå.. (?) Er dette riktig?? Hvordan kan jeg lage dette for at det skal bli vellykket??? Har lest at steken skal stekes på 175 grader i ca 2 timer, men skal poteter, stek og kålrot være like lenge inni? Og hvordan gjør jeg dette?? Heller litt olje over? (synes å huske at bestemor hadde det, men er ikke sikker)-- Hjelp! Skal lage den om ca. en halvtime, så trenger svar før det! Om det ikke kommer så klart frem hva jeg spør om, Er det noen annen god måte å steke lammestek på? (da helst med ovnsbakte poteter og kålrot) Har aldri laget dette før!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå