Gjest Gjest Skrevet 24. oktober 2008 #1 Skrevet 24. oktober 2008 Vi planlegger bryllup og tenkte å lage koldtbord selv med god hjelp. Hvordan høres det ut med kr. 150 pr kuvert for koldtbordet (IKKE inkludert dessert/kaker og drikke) og 200 pr person i drikke for hele kvelden (velkomstdrikk, drikke til maten og fri bar)? Jeg tenker kun på ingredienser/råvarer. Servitører, hjelp til å lage mat o.l. går på en annen post i budsjettet.
Concertina Skrevet 24. oktober 2008 #2 Skrevet 24. oktober 2008 Jeg har regnet ut ca 155 pr pers og det inkluderer at vi kjøper etpar varmretter fra catering (lager endel selv), så det burde gå fint med 150 kr pr pers om dere lager all mat selv. Inkludert alkoholfri drikke (bla. dyr eplejuice) så har jeg lagt opp til rundt 204 pr pers. Da drikker gjestene godt og vi kommer nok til å ha endel til overs, men vi serverer ikke drinker, kun vin/øl/cognac/likør/whisky/cider.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå