Gå til innhold

Borddekking


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hva du skal bruke av glass, beror på hva slags retter du serverer.......

men det vanligste er rødvin, hvitvin og farris, hvis du har en tre retters middag... :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenkte kanskje at det var nok med hvitvinsglass (skal ha fisk til hovedrett) og vannglass (til brus eller farris).

Burde jeg ha mer??? Ser noen nevner dessertvin...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi hadde kun vinglass og vannglass vi, og dette holdt i massevis. Ja, i tillegg hadde vi portvinsglass, siden vi serverte det til kaffen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...