Gjest Gjest Skrevet 20. oktober 2008 #1 Skrevet 20. oktober 2008 Jeg fant ytrefilét av lam på tilbud, og skal lage det til middag i morgen Men det er ikke så ofte vi slår til med så "fin" mat, så jeg lurer litt på tilbehøret. Egentlig hadde det vært fint å gjøre det enkelt - krydre med rosmarin og hvitløk, og på pakka foreslås det å servere fløtegratinerte poteter (mulig jeg har i parmesan?) og sopp (kantarell eller traktkantarell), også blir det vel kanskje noe sjysaus fra stekingen. Men så kokte jeg ripsgele i dag, og da det ble litt til overs som jeg ikke fikk puttet på sterile glass, lurer jeg på om jeg kan ha dette til også, eller blir det skjærings ...? Andre forslag?
Toro Skrevet 21. oktober 2008 #2 Skrevet 21. oktober 2008 Det blir en god middag slik du har planlagt den. Ripsgeleen ville jeg ha brukt litt av i sausen. Ha i litt og litt og smak underveis til du er fornøyd.
Gjest nextlife Skrevet 21. oktober 2008 #3 Skrevet 21. oktober 2008 -Ripsgelè passer fint til lam - Surr bacon i stekepanna, tilsett sopp og løk. Når dette er noenlunde ferdig tilsettes rosenkål, legg på lokk og surr til det er ferdig. - Rødlokkompott - Kroketter lagd av potetmos/blomkålpurè - Ovnsbakte grønnsaker i form, strø over parmesan og flaksalt ved servering - Artisjokkhjerter surret med hvitløk
Gjest Eurydike Skrevet 21. oktober 2008 #4 Skrevet 21. oktober 2008 Du har fått mange fine tips her! I tillegg vil det du selv skisserer, ville jeg valgt meg noe grønt, feks aspargesbønner, bladspinat eller brokkoli.
Gjest Gjest Skrevet 21. oktober 2008 #5 Skrevet 21. oktober 2008 Takk for tipsene Grønt ja - det så det dårlig ut med, men jeg kom på at jeg har en pose rosenkål i fryseren. Tror ellers jeg går for den opprinnelige varianten, muligens inkludert bacon.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå