Linx Skrevet 14. oktober 2008 #1 Del Skrevet 14. oktober 2008 Ja, overskriften sier veldt meste... Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. oktober 2008 #2 Del Skrevet 14. oktober 2008 Aïoli er majones med hvitløk. Så hvis du ville spist majones, kan du spise aïoli. Men hjemmelaget inneholder både majones og aïoli rå egg, og det er ikke alle steder i verden jeg ville spist det (enkelte land har skyhøy forekomst av salmonella). Altså ikke fordi det er noen fare for babyen i magen, men fordi svangerskapskvalme og matforgiftninge er skikkelig kjipt å kombinere ... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma1 Skrevet 14. oktober 2008 #3 Del Skrevet 14. oktober 2008 Det er jo ikke noe i den som ikke er anbefalt å spise, så hvorfor ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå