Dorri Skrevet 5. oktober 2008 #1 Skrevet 5. oktober 2008 Når du/dere har middagsgjester lurer jeg på hva dere serverer? Med en dårlig fantasi trenger jeg noen tips her:)
Gjest _Leela_ Skrevet 5. oktober 2008 #2 Skrevet 5. oktober 2008 Ender ofte opp med hjemmelaget lasagne, gjerne med hjemmebakt foccaciabrød og en god salat. Andre alternativer er pizza, vårruller eller en slags gryte (alt laget fra bunnen av). Kommer litt ann på hvem som kommer og når de kommer (har hatt en liten tendens til at gjeste kommer sent da vi har flytta et stykke unna en del familie og venner).
Christal Skrevet 5. oktober 2008 #3 Skrevet 5. oktober 2008 Sier det samme som Leela - det kommer helt ann på hvem som kommer og hvor lenge de skal være der. Jeg lager egentlig det meste. Alt fra lasagne, mousakka til forskjellige biff, kjøttretter og fiskemat. Hva slags gjester skal du ha? Er det mange?
Gjest Eurydike Skrevet 5. oktober 2008 #4 Skrevet 5. oktober 2008 Jeg liker ofte å servere fisk, men det henger sammen med hva gjestene mine liker å spise, og når på året det er. Nå om høsten synes jeg feks en gryte med lam og grønnsaker som kan godgjøre seg lenge i ovnen på svak varme er genial mat til middagsgjester. Da er det dessuten lettere å time i forhold til servering og spising av forrett, som jeg liker å ha når jeg har gjester.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå