Lilywhite Skrevet 5. oktober 2008 #1 Skrevet 5. oktober 2008 Jeg skal lage fårikål i dag, og da jeg kjøpte i går (hadde kun fra frys), så tenkte jeg at det var for tidlig å legge den ut for å tine. Glemte selvfølgelig å ta den ut av frysen da jeg kom hjem i natt, så nå er spørsmålet om det går an å tine fårikål på 4-5 timer? Har lagt bitene utover på tallerkner med matpapir over, tenkte de tinte fortere da enn om de ligger i en klump i posen. Er det noe mer jeg kan gjøre? Mener å ha hørt at å legge ting i vann (selv kaldt vann) skal fremskynde tiningen, men da ødelegger jeg vel kjøttet? Samboer foreslo mikroen, men det tror jeg jeg skal holde meg unna, hehe... Hva hvis kjøttet ikke er helt tint når jeg begynner å dampe det, da blir det vel seigt?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå