Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage fårikål i dag, og da jeg kjøpte i går (hadde kun fra frys), så tenkte jeg at det var for tidlig å legge den ut for å tine. Glemte selvfølgelig å ta den ut av frysen da jeg kom hjem i natt, så nå er spørsmålet om det går an å tine fårikål på 4-5 timer?

Har lagt bitene utover på tallerkner med matpapir over, tenkte de tinte fortere da enn om de ligger i en klump i posen. Er det noe mer jeg kan gjøre? Mener å ha hørt at å legge ting i vann (selv kaldt vann) skal fremskynde tiningen, men da ødelegger jeg vel kjøttet?

Samboer foreslo mikroen, men det tror jeg jeg skal holde meg unna, hehe...

Hva hvis kjøttet ikke er helt tint når jeg begynner å dampe det, da blir det vel seigt?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...