Gjest Yoghurt Skrevet 2. oktober 2008 #1 Skrevet 2. oktober 2008 Er litt nysgjerrig. Er det andre som har lyst å komme med sine ti mest brukte varer? Jeg tar ikke med olje til steking og krydder, og jeg rangerer etter hva jeg bruker oftest, men om du spiser olvienolje med pepper i til middag hver dag er det så klart bare å skrive det på lista. I mengde bruker jeg så klart mye mer salat enn hvitløken, men det er likavel oftere at jeg står og skreller et fedd hvitløk enn vasker en salat. 1. løk 2. hvitløk 3. tomater 4. mel 5. bønner 6. sopp 7. squash 8. egg 9. salat 10. oliven kan hende jeg kommer på noen forandringer, men det er mi liste sånn på rappen.
Lise_ Skrevet 2. oktober 2008 #2 Skrevet 2. oktober 2008 Jeg bruker oftest 1.løk 2.tomat 3.melk 4.hvitløk 5.mais 6.egg 7.rømme 8.champinjong 9.salat 10.spinat
Gjest Portis Skrevet 2. oktober 2008 #3 Skrevet 2. oktober 2008 1. Purre 2. Løk 3. Hvitløk 4. Svinekjøtt 5. Kylling 6. Ris 7. Ruccola 8. Hvitløksbaguetter (hjemmelagede) 9. Salat 10.Curry paste
Antagonist Skrevet 2. oktober 2008 #4 Skrevet 2. oktober 2008 Ikke i prioritert rekkefølge: 1) olivenolje 2) tomater 3) ost 4) bønner 5) løk 6) hvitløk 7) salat 8) paprika 9) agurk 10) melk
Gjest Magica de Spell Skrevet 2. oktober 2008 #5 Skrevet 2. oktober 2008 Hvitløk Olivenolje Balsamico Løk Squash Parmesan Hermetiske tomater Frisk basilikum Aubergine Pasta ....og ganske mye mer. Litt vanskelig å velge.
sannamor Skrevet 2. oktober 2008 #6 Skrevet 2. oktober 2008 div. salater vårløk fisk olje pesto melk egg agurk hvitløk potet Oi 10 varer var ikke mange gitt! hm jaja bruker mye mer, men dette er i allefall et lite utvalg
Gjest Gjest Skrevet 2. oktober 2008 #7 Skrevet 2. oktober 2008 Blir kanskje ikke riktig statistisk sett, men jeg tror: Løk Gulrøtter Hvitløk Hermetiske tomater Egg Diverse urter (timian, persille, basilikum og salvie er nok mest brukt) Kyllingkraft evt buljong Purre Hodekål og andre kålslektninger Ost Vi bruker endel kjøtt også, men det varierer mye hvilken type vi bruker. Kanskje jeg bare skulle skrevet "kjøtt" nedenfor egg? Og "fisk" under det et sted? Ellers har jeg ikke tatt med olje og smør; bruker diverse oljer og ganske ofte meierismør. Hvetemel sniker seg nok også inn på lista et sted. Matlagingskoden ble forøvrig knekt for mitt vedkommende da jeg skjønte hvor mye forskjellig jeg kan lage av noen ganske få grunnleggende og alltid tilgjengelige ingredienser.
Gjest Ansjoni Skrevet 2. oktober 2008 #8 Skrevet 2. oktober 2008 (endret) . Endret 15. oktober 2009 av Ansjoni
Gjest StoreSky Skrevet 2. oktober 2008 #9 Skrevet 2. oktober 2008 Hmm...vanskelig! løk sopp pepper/salt tomater ris pasta olje squash
cilipili Skrevet 2. oktober 2008 #10 Skrevet 2. oktober 2008 (endret) Mat: Løk Hvitløk Tomater Poteter Salat Mel Gulrøtter Linser Kikerter Grønnsaksbuljong Tar med krydder også jeg Krydder: Salt Pepper Basilikum Spisskummin Chili Gurkemeie Urtesalt Oregano Safran Sitronpepper Endret 2. oktober 2008 av cilipili
leandra Skrevet 2. oktober 2008 #11 Skrevet 2. oktober 2008 Oi, dette var ikke lett. I tilfeldig rekkefølge blir det Løk Hvitløk Paprika Tomat Salat Squach Laks Pasta Pesto Sjampinjong
Coriander Skrevet 2. oktober 2008 #12 Skrevet 2. oktober 2008 Hvitloek Loek Koriander Chilli Thai fiskesaus Lime Ris Vaarloek Kylling Fisk Kunne glatt lagt til 20 til... Moro aa lage mat! Og spise den
pittie Skrevet 2. oktober 2008 #14 Skrevet 2. oktober 2008 Random rekkefølge: 1 kyllingfilet 2 laks 3 Rapsolje 4 Ris 5 Hvitløk 6 Isbergsalat 7 Soyasaus 8 paprika 9 bønner 10 Hjemmelagde potetbåter Kunne fortsatt i det uendlige
Seeya Skrevet 2. oktober 2008 #15 Skrevet 2. oktober 2008 kjøttdeig/kylling/svin/okse løk matfløte mel hvitløk rømmekolle/kesam/yougurt/creme fraishe melk sjampinjong salat potet
Gjest Yoghurt Skrevet 2. oktober 2008 #16 Skrevet 2. oktober 2008 (endret) Krydder: Salt Pepper Basilikum Spisskummin Chili Gurkemeie Urtesalt Oregano Safran Sitronpepper :O :O ikke timian?! Jeg er "avhengig" av det og kan ikke forestille meg at det ikke kan ligge på en topp ti liste Og persille (fersk). Endret 2. oktober 2008 av Yoghurt
Gjest Zia Skrevet 2. oktober 2008 #17 Skrevet 2. oktober 2008 Umulig å si. Det eneste som er sikkert er at løk, hvitløk og olivenolje kommer på de tre øverste plassene.
Nemesis Skrevet 2. oktober 2008 #18 Skrevet 2. oktober 2008 1. Poteter 2 Brokkoli 3 Blomkål 4 gulrøtter 5 Melk 6 ris 7 løk
cilipili Skrevet 3. oktober 2008 #19 Skrevet 3. oktober 2008 :O :O ikke timian?! Jeg er "avhengig" av det og kan ikke forestille meg at det ikke kan ligge på en topp ti liste Og persille (fersk). Visste det var noe jeg glemte
vana Skrevet 3. oktober 2008 #20 Skrevet 3. oktober 2008 1. Ris 2. Pasta 3. Hvitløk 4. Sukkererter 5. Kjøttdeig 6. Sopp 7. Melk 8. Fløte 9. Kylling 10. Egg Lurer på hvordan det ville blitt i en rett sammen!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå