Litavesla Skrevet 1. oktober 2008 #1 Del Skrevet 1. oktober 2008 Vi skal ha middagsgjester på lørdag, og har funnet ut vi skal ha bær/frukt til dessert, men vet ikke helt hvordan vi skal servere det... Noen som har et tips til en enkel måte å servere det på? Da med tanke på at vi allerede har kjøpt dessertvin.. Saracco Moscato D'Asti Ikke så lurt, men var på polet i dag og da kjøpte vi det når vi først var der så slapp vi å tenke på det... Vi blir 9 stykker..... Hovedretten er elgsteik, hvis det har noe å si Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 1. oktober 2008 #2 Del Skrevet 1. oktober 2008 Den vinen passer eksepsjonelt godt til jordbær. Jeg har prøvd den til bringebær også, men jordbær er helt klart den beste matchen. Det er ellers en veldig lett og alkoholsvak vin i forhold til mange dessertviner, så jeg ville holdt meg til en lett og frisk dessert også. Nå er det jo selvsagt helt feil sesong for jordbær, men en jordbærsorbet kunne kanskje være en idé? Feks pyntet med et par importerte friske jordbær (eller andre bær du får tak i). Elgstek med kraftig tilbehør kan gjerne etterfølges av en lett og frisk/syrlig dessert synes jeg, særlig hvis dere har ting som fløtegratinerte poteter til, eller fløte i sausen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Litavesla Skrevet 1. oktober 2008 Forfatter #3 Del Skrevet 1. oktober 2008 Blir fløte i sausen ja .. hmm.. skal tenke på den jordbærsorbeen med jorbær som pynt.. hørtes kjempegodt ut :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå