Gjest Gjest Skrevet 1. oktober 2008 #1 Skrevet 1. oktober 2008 Jeg skal lage pizza som skal være ferdig ca kl 21.00. Kan jeg lage deigen nå og la den stå (i kjøleskapet) helt til jeg skal kjevle den ut? Dvs. nesten to timer... Eller bør den stå i kun en halvtime, som er den egentlige hevetiden? Vil gjøre meg ferdig så det bare er å slenge på ingredienser, ost og sette den i ovnen kvart på ni...
Gyda Skrevet 1. oktober 2008 #2 Skrevet 1. oktober 2008 Det er bare å lage den nå - det gjør ingenting om den hever i en god time i romtemperatur heller. Du kan jo evt putte den i kjøleskapet når du føler at du ikke vil heve den lengre
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå