Gå til innhold

Fryse deig til boller


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage boller. Og jeg ser nå at i oppskriften så står det er det blir ca 75 boller.

Men det er ganske mye for meg. Tenkte derfor å fryse noe av deigen.

Går det ann? Og fryser men det da før heving, etter første heving eller etter andre heving?

Noen som har fryst deig før?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Blir ikke gjærsoppen drept av frysing? Slik at bollene da ikke vil heve.

Skrevet

Det er bedre å trille de ut og fryse de ferdig stekt. Om du fryser deigen så dreper du gjæren

Skrevet

Har flere ganger puttet ustekte kringler i fryseren. Og det har gått helt fint. Jeg har da lagt dem på et brett, etterhevet dem og satt hele brettet forsiktig i fryseren.

Skrevet

Det går fint å fryse deigen:) Frys den etter første heving, trill gjerne ut ferdige deigemner før du putter dem i fryseren slik at du bare kan ta de opp, la de tine og heve dem.

Skrevet

Kiosker får jo boller i frosset tilstand. Vi tar de opp, hever de og steker de; blir nydelige!

Skrevet

Jeg har fryst halvparten av deigen etter første heving. Og stekte bollene av den deigen i går.

Tror nesten de ble bedre enn av fersk deig. De hevet bedre i ovnen. Og smaker veldig godt.

Skrevet

Jeg pleier å fryse pizzadeig. Bunnen av deigen som har vært frosset blir alltid best :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...