Eve Luna Skrevet 1. oktober 2008 #1 Skrevet 1. oktober 2008 Jeg skal lage boller. Og jeg ser nå at i oppskriften så står det er det blir ca 75 boller. Men det er ganske mye for meg. Tenkte derfor å fryse noe av deigen. Går det ann? Og fryser men det da før heving, etter første heving eller etter andre heving? Noen som har fryst deig før?
Gjest78 Skrevet 1. oktober 2008 #2 Skrevet 1. oktober 2008 Blir ikke gjærsoppen drept av frysing? Slik at bollene da ikke vil heve.
liv Skrevet 1. oktober 2008 #3 Skrevet 1. oktober 2008 Det er bedre å trille de ut og fryse de ferdig stekt. Om du fryser deigen så dreper du gjæren
Sauen Shaun Skrevet 1. oktober 2008 #4 Skrevet 1. oktober 2008 Har flere ganger puttet ustekte kringler i fryseren. Og det har gått helt fint. Jeg har da lagt dem på et brett, etterhevet dem og satt hele brettet forsiktig i fryseren.
Fat Sally Lee Skrevet 1. oktober 2008 #5 Skrevet 1. oktober 2008 Det går fint å fryse deigen:) Frys den etter første heving, trill gjerne ut ferdige deigemner før du putter dem i fryseren slik at du bare kan ta de opp, la de tine og heve dem.
UllaG Skrevet 1. oktober 2008 #7 Skrevet 1. oktober 2008 Kiosker får jo boller i frosset tilstand. Vi tar de opp, hever de og steker de; blir nydelige!
Eve Luna Skrevet 5. oktober 2008 Forfatter #8 Skrevet 5. oktober 2008 Jeg har fryst halvparten av deigen etter første heving. Og stekte bollene av den deigen i går. Tror nesten de ble bedre enn av fersk deig. De hevet bedre i ovnen. Og smaker veldig godt.
hilli Skrevet 6. oktober 2008 #9 Skrevet 6. oktober 2008 Jeg pleier å fryse pizzadeig. Bunnen av deigen som har vært frosset blir alltid best
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå