brudjuni Skrevet 10. juni 2003 #1 Del Skrevet 10. juni 2003 Hvor mye mineralvann (Solo, sprite, farris og et par sorter til) beregner dere pr. person til middagen og resten av festen? Vi blir ca 120 til middag og 160 (inkl. kjøkkenhjelp) til festen, og er livredd for at vi kommer til å beregne for lite mineralvann? Hvilke essensflasker kjøper dere til baren? Fjellbekk, Tom Collins, San Fransisco o.l.? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
baltus brown Skrevet 10. juni 2003 #2 Del Skrevet 10. juni 2003 "Hvilke essensflasker kjøper dere til baren? Fjellbekk, Tom Collins, San Fransisco o.l.?" Dette er ikke essenser - det er drinkmixer. Med så VANVITTIG mange gjester kommer dere til å gå konkurs dersom dere skal lage drinker ut i fra mix-blandinger. Kjøp dere heller en barbok, se hva dere trenger av blanksprit, fiks til dersom dere ABSOLUTT må basere det på essens og ikke originalvare og bland til med rett blandevann. Det går an å lage store porsjoner i noe stilige plastboller så blir det mer som en punsj-buffet. Pass på at dere ikke har isen oppi - da blir drinkene utvannet og etter hvert lite kald. Dette krever ikke den helt enorme innsatsen fra en evt. bartender og så fikser man køen mye raskere... Men hjemmebrent? hemm, hemm, hemm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
brudjuni Skrevet 10. juni 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 10. juni 2003 "Dette er ikke essenser - det er drinkmixer. Med så VANVITTIG mange gjester kommer dere til å gå konkurs dersom dere skal lage drinker ut i fra mix-blandinger. Kjøp dere heller en barbok, se hva dere trenger av blanksprit, fiks til dersom dere ABSOLUTT må basere det på essens og ikke originalvare og bland til med rett blandevann. Det går an å lage store porsjoner i noe stilige plastboller så blir det mer som en punsj-buffet. Pass på at dere ikke har isen oppi - da blir drinkene utvannet og etter hvert lite kald. Dette krever ikke den helt enorme innsatsen fra en evt. bartender og så fikser man køen mye raskere... Men hjemmebrent? hemm, hemm, hemm Det var drinkmixer jeg mente. Regner ikke med at det går så veldig mye av dette, da vi i tillegg skal ha hjemmelaget øl; Stjørdalsøl, samt at svigerfar skal lage noe som heter "påns" som er en blanding av kaffelikør, sort plomme, sprit og noe mere. De som ikke drikker verken øl eller påns må ha mulighet til å blande seg noe med drinkmixer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
baltus brown Skrevet 10. juni 2003 #4 Del Skrevet 10. juni 2003 hehe - Påns kicks ass... :o Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 10. juni 2003 #5 Del Skrevet 10. juni 2003 Vil anbefale å ha masse mugger med isvann på bordene også! Man kan fort bli tørst av å drikke mye brus, og Farris er ikke bra å drikke mye av, fordi det inneholder mye salt. Vannmugger vil sannsynligvis også føre til at det går litt mindre mineralvann. Ellers er folk veldig forskjellige når det gjelder inntak av slikt. Sett opp liste over antall barn i bryllupet. Disse drikker vel maks 5dl brus hver. Voksne som drikker brus til maten, vil jeg nok beregne bortimot en liter til hver for å være på den sikre siden. Men det er sikkert en del som drikker vin/øl også! Ellers er jeg enig i at dere bør mikse drinker uten drinkmikser. Screwdriver (vodka+appelsinjuice) er enkelt og kjempegodt, f.eks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå