Gjest LoisLane Skrevet 9. juni 2003 #1 Del Skrevet 9. juni 2003 Vi er i ferd med å bestemme meny. Selv om jeg ikke er noen stor steik-elsker, kommer vi nok til å bestemme oss for akkurat det. Vi skal ha en ganske bonderomantisk og gammeldags stil, så det passer godt med tradisjonell stil. Dessuten vil jeg absolutt unngå fisk! Men litt spenstig, og i alle fall godt tilbehør vil jeg ha! Kokken er visstnok god på saus, som nesten er det viktigste, men jeg vil gjerne ha noe annet enn gulrøtter, brokkoli og selskapserter. Har dere noen forslag? Vi ender nok opp på enten hjorte- eller kalvesteik. Hva tror dere er best? Er det stramt med hjortekjøtt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maxine Grey Skrevet 9. juni 2003 #2 Del Skrevet 9. juni 2003 23. august? Da bugner det av gode grønsaker. Stek med gulrot, broccoli, blomkål, erter OG SVISKER! Kan ikke tenke meg noe bedre, jeg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 9. juni 2003 #3 Del Skrevet 9. juni 2003 Svisker? Tenker på ribbe, jeg da :D Hørtes godt ut! Joda, grønnsaker er godt, og det er ikke noe i veien for å bruke de tradisjonelle. Har bare skrekk for tørrstekt kjøtt og vasne brokkolibuketter... Det er den verste middagen jeg kan tenke meg! (og der fikk du DEN, svigermor...) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maxine Grey Skrevet 9. juni 2003 #4 Del Skrevet 9. juni 2003 Her er mer: Sprø asparges-bønner Hele ertebelger Fennikel Squash Paprika Små maiskolber Rosenkål Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pip Skrevet 10. juni 2003 #5 Del Skrevet 10. juni 2003 Vi skal ha reinsdyrstek, og restauranten foreslo da dette tilbehøret: viltsaus, rosenkål, minimais, gulrøtter, poteter, tyttebær og waldorffsalat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 10. juni 2003 #6 Del Skrevet 10. juni 2003 Hadde dere kokte poteter til, da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 10. juni 2003 #7 Del Skrevet 10. juni 2003 Hjortestek: rosenkål, erter og evt champignon Kalvestek: erter, brokkoli, blomkål Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 10. juni 2003 #8 Del Skrevet 10. juni 2003 Hva med wok´ede grønsaker? Eneste betingelsen jeg har satt for vår middag er ingen erter og ingen kokte poteter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stardust Skrevet 10. juni 2003 #9 Del Skrevet 10. juni 2003 bytt ut de grønne ertene med hele sukker-ert-kober /vet ikke helt hva det heter jeg :D / !!! Det er svinaktig godt!!! Dessuten synes jeg det er godt med stekt/varmet frukt til, ihvertfall hvis det er svinestek... Pære, fersken, eple og sikkert mye annet som er godt også... Det er ihvertfall litt annerledes!! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stardust Skrevet 10. juni 2003 #10 Del Skrevet 10. juni 2003 Åhhhh. Jeg glemte ananas!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Løven Skrevet 10. juni 2003 #11 Del Skrevet 10. juni 2003 Stekt sopp av ulike varianter(sjampinjong, aromasopp, østerssopp og kantareller), Sukkererter, romanesco(ser ut som små lyse grønne grantrær og smaker som en mellom ting av blomkål og brokkoli), småløk som er stekt hele til de er myke og gode, ratataouille(blanding av grønnsaker)- i den kan man velge de grønnsakene man vil ha og som er tilgjengelige (skal bare svisjes i panna), solbærmarinerte pærer..... Det ble noen forslag det her håper jeg. Jobber selv som kokk, og synes det er STORARTET at folk flest velger litt mer spennende tilbehør enn "kjedelig" standard, selvom det også smaker godt. Smak og behag!!! Noe annet som er godt som tilbehør spesielt til vilt er rognebærgele eller ripsgele. Mmmmmm :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
foxie Skrevet 10. juni 2003 #12 Del Skrevet 10. juni 2003 Hva med rosenkål med sprøstekt bacon ?? Dette er utrolig fin kombinasjon (sammen med andre grønnsaker) til vilt .......?? Dette sammen med noen av de andre forslagene her ??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augustbrud02 Skrevet 11. juni 2003 #13 Del Skrevet 11. juni 2003 Vi hadde reinsdyrsteik på dagen vår og hadde dette tilbehøret: -poteter -viltsaus/brun saus -Broccoli -Rosenkål -Babygulerøtter Det var kjempegodt. Også med rødvin (la Chasse) ved siden av da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adelina Skrevet 11. juni 2003 #14 Del Skrevet 11. juni 2003 Vi skal ha slik som mange andre her, reinsdyrsteik med rosenkål, mais, waldorfsalat og rødvinssaus..nam! Men et annet forslag som jeg fikk i veninnen mitt sitt bryllup er lettkokte/stekte aprikoser! Det var skikkelig herlig og veldig utradisjonelt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå