Merethe_81 Skrevet 28. september 2008 #1 Skrevet 28. september 2008 Hei! Jeg har fått beskjed om å holde meg unna mel en stund (har ikke cøliaki) men lurer på om noen vet om jeg allikevel kan lage hjemmelaget pasta av ett eller annet slags mel? Tips mottas med takk!
Gjest Gjest Skrevet 28. september 2008 #2 Skrevet 28. september 2008 hva slags mel må du holde deg unna, da? Det virker som det er endel merkelige meldietter ute og går, så vanskelig å svare uten videre. Er det pga gluten eller andre ting? Hvis du tåler/kan spise mat med gluten kan du kanskje bruke spelt.
Merethe_81 Skrevet 28. september 2008 Forfatter #3 Skrevet 28. september 2008 Ja, spelt kan jeg spise! Det funker i hjemmelaget pasta?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå