Gjest Gjest Skrevet 27. september 2008 #1 Skrevet 27. september 2008 Jeg har kjøpt noen ferske, gode rosinboller hos bakeren som jeg skal ta frem når jeg får gjester i morgen. Bør de oppbevares i en pose i romtemperatur eller puttes i kjøleskapet for best holdbarhet? Jeg er redd for at luftigheten skal gå ut av dem hvis jeg putter dem i kjøleskapet, mener å huske at det har skjedd før. Hva tror dere?
Seeya Skrevet 27. september 2008 #2 Skrevet 27. september 2008 Fryseren eller romtemperatur Gjerne fryseren frem til ca. 2 t før du skal spise dem
rabagast Skrevet 27. september 2008 #3 Skrevet 27. september 2008 Absolutt ikke kjøleskap. Raskeste måten å bli kvitt ferskheten for all gjærbakst.
angeleyes Skrevet 27. september 2008 #5 Skrevet 27. september 2008 Det beste er å legge dem i fryseren og ta de opp en stund før du får besøk. Jeg liker også å ha dem en kort stund i mikroen slik at de blir litt varme.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå