Gå til innhold

Oppbevare ferske boller til i morgen


Fremhevede innlegg

Skrevet

Jeg har kjøpt noen ferske, gode rosinboller hos bakeren som jeg skal ta frem når jeg får gjester i morgen. Bør de oppbevares i en pose i romtemperatur eller puttes i kjøleskapet for best holdbarhet?

Jeg er redd for at luftigheten skal gå ut av dem hvis jeg putter dem i kjøleskapet, mener å huske at det har skjedd før. Hva tror dere? :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Fryseren eller romtemperatur :) Gjerne fryseren frem til ca. 2 t før du skal spise dem :)

Skrevet

Absolutt ikke kjøleskap. Raskeste måten å bli kvitt ferskheten for all gjærbakst.

Skrevet

Det beste er å legge dem i fryseren og ta de opp en stund før du får besøk. Jeg liker også å ha dem en kort stund i mikroen slik at de blir litt varme.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...