Gjest Vims Skrevet 27. september 2008 #1 Skrevet 27. september 2008 Hvordan og hvor bruker dere soyasaus? Har liksom ikke helt lært meg smaken av det enda om dere skjønner:P Hvor mye jeg skal bruke osv..
sannamor Skrevet 27. september 2008 #2 Skrevet 27. september 2008 soyasaus er veldig godt på ris og i wok, ha noen dråper på risen så får den en saltere smak, om du ikke liker for sterk smak så start forsiktig og prøv deg frem. nesten alle asiatiske retter er gode med soyasaus. Som tilbehør til fisk og reker synes jeg det er godt. sammen med sushi. osvosv... soyasaus passer til nestet alt, det er bare fatasien som setter grenser:P
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå