Gjest Gjest Skrevet 19. september 2008 #1 Skrevet 19. september 2008 Lurte på å lage noe av hvalkjøtt til middag i morgen. Lei av gryterett så lurte på å lage tynne biffer med noe godt tilbehør. Tenkte på enten saltbakte eller fløtegratinerte poteter. Men har litt lyst å prøve noe nytt kanskje... Noen som har tips til litt fancy tilbehør? Med fløtegratinerte poteter så trenger man egentlig ikke noe mer enn litt salat kanskje. Hvordan lager man puré av forskjellig slag? Sellerirotpuré for eksempel? Kan det passe? Har litt lyst å prøve en ny og spennende dessert også, har ikke helt med saken å gjøre men har noen tips? Må ikke være store mengder, har ikke godt av masse rester. Tenker noe i retning creme brulée, panna cotta osv, en slags porsjonsdessert som man kan lage litt fancy? Tips?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå