Gjest Gjest Skrevet 16. september 2008 #1 Skrevet 16. september 2008 Jeg spiser aldri pølser i noen som helst form fordi jeg synes det er ekkelt, men jeg har en oppskrift på en gryte fra barndommen som jeg likte veldig god og som jeg antakeligvis liker ennå, og der er det litt wienerpølse med. Det virker litt teit å kjøpe tipakning med pølser og kaste resten, er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt én pølse? Jeg bor i Oslo.
Gjest78 Skrevet 16. september 2008 #2 Skrevet 16. september 2008 Du kan jo kjøpe en (varm) pølse på bensinstasjon da. Jeg vet dog ikke om det er så mye billigere enn å kjøpe en hel pakke på butikken. Du kan jo fryse ned de du ikke bruker da, så har du for noen år.
Gjest Spiss Skrevet 16. september 2008 #3 Skrevet 16. september 2008 Hos slakteren får du sikkert kjøpt en kald pølse
Chianty Skrevet 16. september 2008 #4 Skrevet 16. september 2008 huff tenke seg til å ikke like pølse ..hehe men på Ica får du kjøpt pølse pose med 4 pølser- kjøp den så har du bare til 1/2 år
Frk Midnattsol Skrevet 16. september 2008 #5 Skrevet 16. september 2008 Tenker at de fleste kiosker som selger pølser uten problem selger deg en kald pølse - altså en som ikke har vært stekt, grillet osv, osv. Det er et par ganger at jeg har gjort det sånn hvis jeg har glemt å ta med "belønning" til hunden
Gjest Gjest Skrevet 17. september 2008 #6 Skrevet 17. september 2008 Stemmer det at du kan kjøpe kald på bensinstasjon. Men så koster det da 28kroner for én grillpølse... Kanskje like greit å kjøpe en pakke på butikken?
Tropehus Skrevet 18. september 2008 #7 Skrevet 18. september 2008 Kokken & Slakteren på Adamstuen og Strøm Larsen på Torshov. Eller har vel kanskje Ica Maxi, Centra, Jakobs og Ultra dette i løsvekt i ferskvaredisk? Hvis det bare er en pølse så kan du kanskje heller bruke buljong?
Gjest Gjest Skrevet 19. september 2008 #8 Skrevet 19. september 2008 Kokken & Slakteren på Adamstuen og Strøm Larsen på Torshov. Eller har vel kanskje Ica Maxi, Centra, Jakobs og Ultra dette i løsvekt i ferskvaredisk? Hvis det bare er en pølse så kan du kanskje heller bruke buljong? Ah, da prøver jeg Adamstuen, gåavstand. Jeg kan ikke bruke buljong nei, det er nok smak fra før av i gryten. Er bare jeg som ikke klarer å spise mer pølse, pappa laget med mer enn én pølse for å si det sånn! Og ja, prismessig er det jo like greit å bare kjøpe en pakke pølser på butikken, men jeg holder på med et ikke-kast-mat-prosjekt og jeg kjenner ikke naboene mine godt nok til at jeg kan banke på og gi dem noen pølser.
Tropehus Skrevet 19. september 2008 #9 Skrevet 19. september 2008 Lykke til da! Ble litt nysgjerrig jeg: Hva slags gryte er dette? Oppskrift?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå