Gå til innhold

Fårikål som ble laget lørdag, kan det spises i dag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lagde fårikål på lørdag, i går var jeg borte på middag så jeg fikk ikke spist det som var igjen.

Kan jeg spise det i dag? Det har stått kjølig i kjelen frem til i dag..

Redd for å bli syk ;)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hadde ikke hatt noe problem som helst med det om det har stått kjølig.

Skrevet
Lagde fårikål på lørdag, i går var jeg borte på middag så jeg fikk ikke spist det som var igjen.

Kan jeg spise det i dag? Det har stått kjølig i kjelen frem til i dag..

Redd for å bli syk ;)

Tja, hvis det smaker godt er det vel ikke noe i veien for å spise det.

Skrevet

Den er det bare å spise. Hadde spist den i morgen og jeg, men etter det hadde jeg ikke spist den.

Skrevet

Ingen problemer med det, og det smaker sikkert bedre i dag enn det gjorde på lørdag :)

Skrevet

Du smaker det før du blir syk. Jeg hadde spist den jeg.

Skrevet

Takk for raske svar.

Jeg har spist, og den var kjempe god i dag!! mmmm Det er så godt..!! :)

Har dere laget fårikål enda da?

Skrevet

Fårikål er jo bedre en og to dager etter at den er laget da.

Jeg har spist årets første fårikål idag og det blir nok rester i morgen ja. :sikle:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...