Gjest Gjest Skrevet 15. september 2008 #1 Skrevet 15. september 2008 Lagde fårikål på lørdag, i går var jeg borte på middag så jeg fikk ikke spist det som var igjen. Kan jeg spise det i dag? Det har stått kjølig i kjelen frem til i dag.. Redd for å bli syk
Gjest *Mim* Skrevet 15. september 2008 #2 Skrevet 15. september 2008 Hadde ikke hatt noe problem som helst med det om det har stått kjølig.
Gjest gladlaks Skrevet 15. september 2008 #3 Skrevet 15. september 2008 Lagde fårikål på lørdag, i går var jeg borte på middag så jeg fikk ikke spist det som var igjen. Kan jeg spise det i dag? Det har stått kjølig i kjelen frem til i dag.. Redd for å bli syk Tja, hvis det smaker godt er det vel ikke noe i veien for å spise det.
kitekatt Skrevet 15. september 2008 #4 Skrevet 15. september 2008 Den er det bare å spise. Hadde spist den i morgen og jeg, men etter det hadde jeg ikke spist den.
Gjest Piper Skrevet 15. september 2008 #5 Skrevet 15. september 2008 Ingen problemer med det, og det smaker sikkert bedre i dag enn det gjorde på lørdag
Gjest Miley Skrevet 15. september 2008 #6 Skrevet 15. september 2008 Du smaker det før du blir syk. Jeg hadde spist den jeg.
Gjest Gjest Skrevet 15. september 2008 #7 Skrevet 15. september 2008 Takk for raske svar. Jeg har spist, og den var kjempe god i dag!! mmmm Det er så godt..!! Har dere laget fårikål enda da?
Gjest Skya Skrevet 15. september 2008 #8 Skrevet 15. september 2008 Fårikål er jo bedre en og to dager etter at den er laget da. Jeg har spist årets første fårikål idag og det blir nok rester i morgen ja.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå