Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg jobber med å bli flink til å lage norsk, tradisjonsrik husmannskost(selv om det nok tar litt tid..hehe), er det flere som lager mat til jul som ikke lages så mye ellers?

Jeg lager vanligvis(med unntak av middagene):

Sylte(hode og ribbe, en av hver)

Fårerull

Leverpostei

Gravlaks

Sild(rømme, sursild, tomatsild og sennepssild)

Lurer på om jeg skal ekspandere reportoaret med gomme i år ;)

Enn dere?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg lager:

sylte

leverpostei

lefse

flatbrød

håper å kunne utvide litt i år, men får se hva det blir tid til...

Skrevet

Rull må med!

Kålrabistappe

Eh... lutefisk? Tror ikke det.

Lager ikke julemat selv, men bidrar. Hehe.

Siden jeg er veggis så blir det ikke mye tradisjonskost på meg i jula, men får ikke julestemning med mindre det lukter julemat. I år tenkte jeg at jeg skulle bidra med mitt ved å lage surkål. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...