Gå til innhold

Hvor mange bonger?


Gjest LoisLane

Hvor mange drikkebonger pr. gjest?  

2 stemmer

  1. 1. Hvor mange drikkebonger pr. gjest?

    • 1 bong
      0
    • 2 bonger
      8
    • 3 bonger
      8
    • 4 bonger
      1
    • 5 eller flere bonger
      2
    • Ingen - vi har fri bar
      25


Anbefalte innlegg

Gjest Tabby

Gjør som det passer dere. Man skal jo ikke sitte og betale på bryllupet i lange tider etter den store dagen heller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

(fikk ikke til å sitere' date=' hvordan gjør jeg det, merker noe?) [/quote']

Du klikker på "siter" boksen øverst til høyre... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal selv ikke ha bonger, men jeg synes ikke bonger er gjerrig. Tre bonger høres OK ut, mener jeg. Jeg hadde ikke reagert på å få bonger som gjest. Fri bar er ingen selvfølge i et bryllup.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous
under festen drakk vi for ytterligere 1000 kr (full pris på alt,og jeg drikker ikke halvlitere) i tillegg måtte vi ha taxi begge veier,og dette kostet 350 kr..

Det er dyrt å gå i bryllup, ja. Men bruker dere ikke like mye penger når dere er to stk på byen en kveld? (Nå regner jeg ikke med gaven...) Det gjør ihvertfall vi, og da har vi også hatt vorspiel før vi går ut... Synes jo et bryllup er mye koseligere enn en vanlig tur på byen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helenius

Først til saken:

Jeg ville synes at 2-3 bonger per gjest var passe, LoisLane.

Og så til det som tråden har utviklet seg til å handle om:

Det virker som om mange synes det er en menneskerett å drikke alkohol! Poenget med et bryllup er da at man skal være med på å dele dem store dagen til to som elsker hverandre, ikke at man skal få masse gratis drikke. De fleste bryllupsgjester får da påspandert seg en fin middag, gjerne med drikke til maten - og masse kaker etterpå - og da synes jeg jammen ikke man kan forvente å få enda mer å drikke etterpå.

Vi skal ha vår bryllupsfest på et sted med skjenkebevilling. De sa at det vanligste var at gjestene selv kjøpte det de ville drikke etter middag i baren deres. Det hørtes helt fint ut, syntes vi. Og sånn blir det. Tidligere har jeg vært i brylluper hvor det har vært gjort på den måten. Jeg aner ikke hva ting koster der, men regner med at det koster som det gjør på en vanlig restaurant. Ingen av våre gjester har reagert på det overhodet!

Jeg ville naturligvis satt pris på at det var fri bar i et bryllup - men samtidig ville jeg nok blitt overrasket og tenkt "Jøss - det hadde jeg ALDRI forventet!"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Poirot
Når man drikker for 1000,- så blir det dyrt!

Hvis det er full pris på drinker, blir det ikke mer enn 5 drinker hver...

Synes bonger er helt greit,men som gjest ville jeg nok ønsket 3-4 stk.

Salg til selvkost er også greit , eks 15 kr pr drink.

Hvis åpen bar er det lurt med noen som sjenker, begrenser triple drinker og høyt tempo noe...

Har forøvrig også vært i bryllup der vi betalte selv, og det var ehlt ok det også. Ikke alle brudepar har like god råd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Trampe

Vi er veldig i tvil på om vi skal ha bonger.... :-? Vi betaler 1000,- pr kuvert, og jeg tror ikke våre gjester reagerer på at det ikke er fri bar. Og etter å ha lest denne tråden er jeg enda mer sikker på at fri bar blir det ikke!!! :cry:

Hvis det er vanlig at et par drikker for 1000,- altså fem drinker hver etter fordrink, hvitvin, rødvin og Cognac. Da har jeg vanskelig for å tro at det ikke blir en fyllefest og vanvittig dyrt. Er det rart man ikke tør å ha åpen bar??? Jeg er iallefall ikke mye stø etter så masse innabords. :-? :oops:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tabby

Åpen bar betyr jo ikke grenseløst å drikke da. Man kjøper inn det man synes er passende mengder og når det er tomt så er det jo tomt da... Er vel ikke verre enn det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åpen bar betyr jo ikke grenseløst å drikke da. Man kjøper inn det man synes er passende mengder og når det er tomt så er det jo tomt da... Er vel ikke verre enn det?

Hos oss blir det ikke tomt.. :ler: Vi har ikke kjøpt inn selv. Vi bestiller drinker av bartender i bar i restauranten -og der blir det nok ikke tomt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos oss blir det ikke tomt.. :ler: Vi har ikke kjøpt inn selv. Vi bestiller drinker av bartender i bar i restauranten -og der blir det nok ikke tomt!

He he he her blir det nok heller ikke tomt.

Vi har begynt å handle inn det vi trenger av sprit, og hun som skal være barsjef tittet på beholdningen og sa:

Jeg synes du sa hundre gjester jeg, og ikke to hundre?? :hoho:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde egentlig tenkt å ha bonger i vårt bryllup.

Når vi hadde samtale med selskapslokalet foreslo de at vi kunne ha fri servering av øl og vin, men at gjestene betalte eventuelle drinker selv. Dette hørtes som en god løsning, så det gikk vi for.

På forhånd hadde vi fått en prisantydning pr kuvert til ca 600,-. I denne prisen var det inkludert velkomstdrink, 3 retters middag, hvitvin til forretten og rødvin til hovedretten, kaffe og conac.

Resultatet ble kr 1000,- pr kuvert. Så det hadde blitt rimeligere med bonger. Nå klarer vi oss fint selv om vi fikk denne ekstrakostaden, men vi hadde ikke hatt problemer med å finne andre ting å bruke de pengene til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde 3 bonger per gjest, og alle synes at det var helt topp - og det var INGEN som forventet åpen bar når bryllupet ble holdt på et sted med skjenkebevilling. Noen brukte ikke alle bongene sine, mens andre kjøpte mer for egen regning. Helt greit, og vi hadde en viss kontroll på utgiftene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Oi oi, det hadde blitt vannvittig dyrt for oss om alle gjestene drakk for 1000,- kr, som nevnt over her. Skjønner godt at brudeparet velget bonger da.

Vi hadde fri bar. Opplevde at bar-delen ble mye mindre enn vi trodde. Det som var dyrt var vin til maten. Dessverre er det noen som ikke kan beherske seg, og som ikke vet hva som sømmer seg.

Vi hadde beregnet 1 flaske vin til hver, en konjakk, og to drinker. Dette skulle tilsi ca kr 600 per pers i drikkevarer. Og det var det som det ble. Flere kjørte, en var gravid, mange drakk mindre (og brus i steden for drinker), og noen drakk mer enn deres "del", slik at summasumarum ble det hva vi hadde budsjettert med. (Vi var 65 gjester). Selv tok jeg ingen avec eller drinker. Kun litt brus etter maten, og til maten hadde jeg tre glass vin, og ønsket ikke påfyll. Tror det galdt flere enn meg. :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

LoisLane: synes 2-3 bonger burde holde. Men husk å opplyse om at gjestene bør ta med penger, hvis de vil drikke mer. Regner med at det ikke er alkostopp selv om folk er tomme for bonger(?).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...