Gå til innhold

hva er DIN beste forrett?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det absolutt enkleste, men blant det beste jeg lager er lakserullader. Det ser ganske fancy ut, men tar fem minutter.

Jeg bruker potetlefser, 1/2 rødløk, en pakke med røkelaks, en trekant med snøfriskost naturell, salt og pepper.

Smør lefsene med osten, strø på finhakket rødløk, legg på skiver med laks, salt og pepper, rull sammen til en pølse. Skjær av passe stykker. Voila.

Men det er utrolig fantastisk supergodt! (Syns jeg da)

Skrevet

Mmm, går denne an å bruke med vanlig Philadelphia-ost også? Er ikke så glad i Snøfrisken....

Skrevet

Dette er nok ingen forrett, kanskje heller en dessert, men jeg liker den som forrett likevel, og dette er antagelig det beste jeg vet.

Man gör så här: Legg skivede pærer og roquefort lagvis. Varm opp honning og litt sitronsaft, og hell over passe mengde. Tilslutt strør man hakkede nøtter over.

Voilà! Himmelsk....:rødme:

Skrevet

En forrett jeg lager innimellom er halve nesten hardkokte egg med litt lodderogn, noen reker eller krepsehaler, noen skiver avocado og litt dill. Danderes på tallerken med litt majones og en bit toast.

Skrevet
Mmm, går denne an å bruke med vanlig Philadelphia-ost også? Er ikke så glad i Snøfrisken....

Alt går. Men jeg må si at jeg ikke liker snøfrisk jeg heller. Det smaker alt for mye, og alt for sterkt for meg. Men i disse rulladene har jeg funnet ut at ingenting annet funker for mine smaksløker. Det passer og blir ikke for mye.

Prøv da vel, og forsøk å ikke henge deg opp i at det er snøfrisk. ;)

Skrevet
Mmm, går denne an å bruke med vanlig Philadelphia-ost også? Er ikke så glad i Snøfrisken....

Det går bra, det er vanlig å bruke Philadelphia og røkelaks (lox) på bagels f eks, og det er kjempegodt :) Du kan ha noen skiver rødløk i også, og kanskje ruccola.

Skrevet

Jeg syns bruschetta er kjempegodt. Hvitløksbrød med hakka tomat i en god krydderblanding og litt god olje, hakka grønn paprika og basilikumblader.

MMMMMMMMmmm

Skrevet

Scampi- og kamskjell-spyd marinert i urter og hvitløk.

Ellers er alltid parmaskinke og melon eller mozarella-ost og tomater en hit hjemme hos oss.

Skrevet

Rist et lite stykke brød i panna i en god olje, skjær en skive chevréost, hell over honning og sett det hele i ovnen til osten har begynt å smelte. Server gjerne med en liten plukksalat ved siden. Fantastisk deilig!

Skrevet

I dag prøvde vi oss med kaviar, rømme og rødløk på flatbrød. Skulle egentlig hatt det på blinis eller pannekaker da, men orlet ikke sette i gang det.

Forretten ble helt super (og passer kjempefint med litt hvitvin). Tar maks 5 minutter

Skrevet

Løksuppe

Krabbe, hardkokt egg og avocado dandert fint på en tallerken

Skrevet

Jeg lager små greske kjøttboller med tzatsiki til forrett. Utrolig godt!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...