sommerglede Skrevet 10. september 2008 #1 Skrevet 10. september 2008 hei... vi skal lage til en fest hvor det kommer mellom 90-100 stk..... noen som har noen gode kakeoppskrifter som er enkle å lage og smaker vanvittig godt???? noen som har oppskrift på verdens beste bare den er brun???? har leta lenge etter den men finner den ingen steder..... er utrolig god smak på den som er brunaktig.... trenger hjelp til gode forslag
Gjest *Mim* Skrevet 10. september 2008 #2 Skrevet 10. september 2008 Søk på festkaker på www.detsoteliv.no, mye godt der. Har ikke vært borti brun verdens beste. Har du noen ide om hva som er annerledes?
sommerglede Skrevet 10. september 2008 Forfatter #3 Skrevet 10. september 2008 Søk på festkaker på www.detsoteliv.no, mye godt der. Har ikke vært borti brun verdens beste. Har du noen ide om hva som er annerledes? nei desverre er sikkert 15 år siden jeg prøvde den og den var bare helt fantastisk........ takker for nettsiden..... men tar gjerne imot flere forslag:)
Gjest Bloom Skrevet 11. september 2008 #4 Skrevet 11. september 2008 Du kan lage Oreo kake.. Den er ganske lettvin og du kan lage den dagen før: Oreokake: Ca. 450 g Oreo Cookies 100 g smeltet smør 2 pk. Tine kremost naturell (eller 1 pk Phildelphia 225 g) myknet 2,5 dl melis ca 3,5 dl piska krem (skal opprinnelig være den amerikanske cool whip! Kan bruke Menkomel Whipping i stedet, men du kan også bruke helt vanlig kremfløte det har jeg gjort hver gang og det fungerer helt fint) 2,5 spiseskjeer sukker 1 pose sjokolademousse Toro 3 dl melk til moussen 1/4 del av oreo kjeksene legges for seg i seg i en skål og brekkes opp i småbiter. Ta restene av kjeksen og putt i en pose, og smuldre de opp til veldig små biter! Smelt smør, og hell det over kakesmulene i en bolle og bland det godt til det kan smøres ut i en form. Bruk en 24 cm rund form. Mix kremosten med melis med en mixer så det blir en luftig og kremete masse. Mix krem med sukker, og bruk ca halvparten av den stivpiskete kremen til å røre forsiktig inn i den ferdige ostemassen. Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av kakebitene du har satt til side. Sett i kjøleskap 30 minutter. Mix opp sjokolademoussen i henhold til pakningen. Rør inn de siste kakebitene i moussen. Smør massen over kaken og sett i kjøleskap ytterligere 1 time. Legg et lag med krem på toppen til slutt, og pynt eventuelt med flere kakesmuler eller lag et mønster med vanlig sjokoladesaus!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå