Annie Skrevet 9. september 2008 #1 Skrevet 9. september 2008 Jeg har en ferdigstekt roastbeef, og skal ha det og fløtegratinerte poteter til middag. Ungene skal ha bakte poteter. Hvordan bør jeg varme den opp? Den har vært frossen, men er tint nå.
Gjest nextlife Skrevet 9. september 2008 #2 Skrevet 9. september 2008 Jeg ville skjært den i skiver, lagt skivene tett sammen i en ildfast form med lokk eller folie over, og varmet de på max 55 grader.
Annie Skrevet 9. september 2008 Forfatter #3 Skrevet 9. september 2008 Har lagt den inn med potetene. Må bare passe på at den ikke ligger for lenge.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå