Gå til innhold

Bestikk


smile

Anbefalte innlegg

Gjest Solskinn

Vi har Zenit Soft fra Boda Nova. Bruker det til hverdags og har penservice som passer godt til, så da bruker vi det jammen til fest, og! :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Helenius
Og etter det innlegget fant jeg endelig linken til bestikket mitt igjen! Takk Helenius!!! :D

Ingen årsak! Jeg hadde ikke sett det på nettet før nå, jeg, jeg fant plutselig ut at jeg burde søke for å se om det fantes noe bilde... Hyggelig å kunne hjelpe noen samtidig :rosaengel:

Fint bestikk dere har valgt' date=' forresten. Jeg synes de har mye fint fra Norsk Stålpress.... er ikke så glad i Hardangerbestikkene.... :oops: Sorry Jenter.[/quote']

Takk for komplement! Jeg er veldig glad i Maya siden jeg er vokst opp med det, men for ikke å plagiere mine foreldre, valgte jeg 2000-utgaven. Enig i at Norsk Stålpress har mye fint! Magnum var veldig stilig, litt "mykere" enn vårt.

Jeg er heller ikke så glad i Hardanger, tror det henger sammen med at jeg generelt ikke er begeistret for blanke ting :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi ønsker oss Telesølv og Nina fra Hardangerbestikk.

Har endel av begge fra før, så vi håper å få komplett i begge

seriene.

K.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi stresset lenge med å finne ut hva slags bestikk vi skulle samle på. Tenkte først at Hardangerbestikk var ok, men fant ingen vi likte så veldig godt. Endte opp med Georg Jensens Copenhagen i matt stål. Det passer både til hverdag og til fest!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tabby

Da mamma og pappa skilte seg så delte de sølvtøy og servise. Da jeg ble voksen fikk jeg mammas halvdel av serviset og da vi kjøpte huset her fikk jeg pappas halvdel og det sølvtøyet han hadde som innflytningsgave. Så da tenkte vi at vi skulle ønske oss noe i det, har til seks nå, men med vanlige kniver, ikke de som hører til. Serien er opphøyet rose og gir meg mange minner. I tillegg synes jeg det er kjempeflott å dekke et skikkelig festbord med ekte sølv! :D Må bare finne noen glass som passer til serviset og bestikket nå da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi samler på skaugum med svart design, og har tenkt å begyne å samle på villeroy & boch`s servise grey pearl

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...