Annie Skrevet 5. juni 2003 #1 Del Skrevet 5. juni 2003 Kan noen hjelpe meg med oppskriften på det? Det er sååå godt og forferdelig sjelden jeg finner det i butikkene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 5. juni 2003 #2 Del Skrevet 5. juni 2003 Du hardkoker fem egg, deler dem i skiver "to veier" (først den ene veien, så den andre sånn at det blir passelig små biter). Blander sammen med 1/4 til 1/2 løk (smak til) og en pose ekte majones. Ferdig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 5. juni 2003 #3 Del Skrevet 5. juni 2003 Glemte å si... med plastfolie tett klistra ned mot salaten slik at luft ikke kommer til holder den seg i mange dager. Og den er jo aller best når alle smakene har fått trukket inn i hverandre en dag eller to. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 5. juni 2003 #4 Del Skrevet 5. juni 2003 I min eggesalat bruker jeg halvt om halvt med rømme og majones smaker det til med litt sitronsaft og salt og pepper. Hakket egg, maiskorn og hakket purreløk og gjerne litt hakket sylteagurk hvis jeg har. Da dropper jeg sitronsaften. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Primula Skrevet 5. juni 2003 #5 Del Skrevet 5. juni 2003 Her kommer en supergod oppskrift på eggsalat: 6 hardkokte egg 1 dl majones 1 dl rømme 2 ss sennep 3 ss hakket vårløk eller purre litt salt og pepper. Nam...tror jeg må lage det snart. Det er jo rågodt. :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 5. juni 2003 #6 Del Skrevet 5. juni 2003 putt noen ekstra reker oppi, da blir den enda bedre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå