Hoppetaujenta Skrevet 3. september 2008 #1 Skrevet 3. september 2008 Normalt spiser jeg massevis av slike grønne belger - hver dag. *knas-knas* Hva er forskjellen på de store og "oppblåste", og noen nye jeg har sett i det siste (norskproduserte), som er helt flate? Er det forskjell i innhold når det gjelder vitaminer? ...for det er vel vitaminer i slikt? Jeg vet rett og slett ikke. Hva inneholder de og hva er de evt. sunne for? Hvorfor heter de SUKKER-erter?
Supraspinatus Skrevet 3. september 2008 #2 Skrevet 3. september 2008 http://frukt.no/artikkel.aspx?mnu1id=8050&...amp;artid=15627
NullHull Skrevet 3. september 2008 #3 Skrevet 3. september 2008 Sukkererter Runde sukkererter/sugar snap Næringssinnholdet skulle jeg tro er ganske så likt for begge typene: Varedeklarasjon
Hoppetaujenta Skrevet 3. september 2008 Forfatter #4 Skrevet 3. september 2008 Tusen takk, begge to. Da kan man altså gå ut i fra at dette lille produktet er blant de sunne - hver dag.
MarianneE Skrevet 3. september 2008 #5 Skrevet 3. september 2008 spiser en pose nå, jeg. *knas. knas*
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå