Gjest Catwoman Skrevet 3. september 2008 #1 Skrevet 3. september 2008 Leser i fruktleksikonet: " Ved koking av søtpotet bør den skrelles etter at den er kokt" om søtpotet. Betyr det at skallet ikke bør spises, eller at det er mer gunstig å koke den med skallet på? Om det er så at skallet ikke bør spises - hvorfor det isåfall? Noen som vet?
Gjest Gjest Skrevet 3. september 2008 #2 Skrevet 3. september 2008 Tror nok rett og slett det er fordi det ikke smaker så godt, og kan være seigt og tykt. http://www.bbcgoodfood.com/content/knowhow...y/sweet-potato/
Chimamanda Skrevet 3. september 2008 #3 Skrevet 3. september 2008 Jeg pleier alltid aa la det vaere paa (med mindre jeg skal mose dem eller de skal brukes i desserter). Synes det er best egentlig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå