sannamor Skrevet 30. august 2008 #1 Skrevet 30. august 2008 Hei Jeg er veldig glad i kålstuing. pleier å lage det enkelt ved å koke kål, lage hvis saus, salt, pepper og bland. Men jeg bli ikke helt fornøyd, det smaker godt altså, men det er noe som mangler! Noen som har forslag til hva jeg kan gjøre for å få opp piffen litt? få litt mer smak liksom...
Gjest Piper Skrevet 30. august 2008 #2 Skrevet 30. august 2008 Bruk litt av vannet (som du koker kålen i) i den hvite sausen, for da får du litt mer smak. Du kan også bruke litt fløte i stedet for bare melk for det gir en litt fyldigere smak.
sannamor Skrevet 30. august 2008 Forfatter #4 Skrevet 30. august 2008 Ska prøve begge deler neste gang, takk! muskatnøtt er jo digg, at jeg ikke tenkte på det!
Pia Sava Skrevet 30. august 2008 #5 Skrevet 30. august 2008 Muskattnøtt "hører jo med" i kålstuingen...
Brunhilde Skrevet 30. august 2008 #6 Skrevet 30. august 2008 Vi bruker også litt muskattnøtt i. Absolutt et must for god kålstuing.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå