Gjest milana Skrevet 27. august 2008 #1 Skrevet 27. august 2008 Skal lage kyllingfilet til koldtbord, og tenkte å dele dem i mindre stykker, og inn i ovnen på 200 grader i 20 min. Har hørt at kyllingen blir mør hvis den får marinere i youghurt,- noen som har et tips eller oppskrift? Evt på marinade uten yoghurt? Smaken må være noenlunde nøytral, både for at barn skal like den, og fordi det er masse forskjellig tilbehør til.
Gjest Gjest Skrevet 28. august 2008 #2 Skrevet 28. august 2008 Hell oppi et glass med pesto. Er veldig godt når pestoen blir varm og litt brent, da blir den nærmest karamelisert. Også er det jo veldig enkelt og greit da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå