Gå til innhold

Behandling av tapasskåler før bruk


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har kjøpt sånne autentiske keramikkskåler til tapas i Spania, sånne oransje som tåler høy varme etc. I den sparsommelige bruksanvisningen på lappen står det følgende:

"Before first use, please boil with water and one flour's spoon".

Usikker på hvordan jeg skal tolke dette... :vetikke: Skal jeg:

1) Fylle skålene med vann og en teskje mel og så sette den i ovnen til vannet koker?

2) Legge skålene i en stor kjele med vann, tilsette en spiseskje mel og så koke opp?

De er glaserte på innsiden, ikke på utsiden.

Noen som har gjort dette før, eller vil gi sin tolkning? :klø:

Takknemlig for all hjelp... :)

Skrevet

Jeg ville kokt opp vann og mel, og så lagt skålene oppi. Men jeg vet ikke hva som er fasiten, om det er noen. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...