Gjest Gjest Skrevet 24. august 2008 #1 Skrevet 24. august 2008 Vi har invitert gjester på ostefondue i kveld, men begynner plutselig å lure på om vi må endre menyen... Har ikke tenkt på det før, men det er jo relativt mye vin i en fondue og vi må kjøre gjestene hjem etterpå. Det er jo greit nok med mat som koker en god stund, men det er ikke så mye koking med fondue. Noen som vet hvor sterk varme over hvor lang tid som trengs for å fjerne alkoholen fullstendig?
Gjest Gjest Skrevet 24. august 2008 #2 Skrevet 24. august 2008 Alkohol i mat. I ditt tilfelle ser ut som 85 % av alkoholen ikke fordamper, men hvor mye det blir i promille avhenger jo av hvor mye vin og kirsch du har i founduen, og om dere skal ut og kjøre rett etterpå.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå