LekeHusmor Skrevet 20. august 2008 #1 Skrevet 20. august 2008 skal ha en tomatisert, ganske spicy fiskesuppe til middag i dag.. er endel karri og chili oppi suppen også. har to rødviner stående.. Sangre De Toro, Torres, 2006 og Coronas, Torres, Crianza, 2004.. har ikke noe særlig kunnskap om noen av disse vinene og lurer på om noen her kan si meg hva som ville vært best følge til suppen?
Gjest Koala Skrevet 20. august 2008 #2 Skrevet 20. august 2008 skal ha en tomatisert, ganske spicy fiskesuppe til middag i dag.. er endel karri og chili oppi suppen også. har to rødviner stående.. Sangre De Toro, Torres, 2006 og Coronas, Torres, Crianza, 2004.. har ikke noe særlig kunnskap om noen av disse vinene og lurer på om noen her kan si meg hva som ville vært best følge til suppen? Coronas er sikkert kraftig nok til den maten. Den andre vet jeg ikke så mye om. Tror det er riktig å gå for rødvin ettersom de fleste hvitviner blir for spinkle i forhold til tomat og krydder. Coronas virker som et sikkert valg selv om den andre muligens også er brukbar. Dessuten er det en bra vin som de fleste vil like.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå