Gjest Gjest_Lurer_* Skrevet 19. august 2008 #1 Skrevet 19. august 2008 Hei. Er det noen som vet hvordan man tilbereder indrefilet av antilope, og hva som er passende tilbehør? Takker for alle svar! Jeg er litt i villrede nå.
Gjest Gjest Skrevet 20. august 2008 #3 Skrevet 20. august 2008 Hvor har du faatt tak i det hen? En jeg kjenner importerer det. Lovlig, sevfølgelig!
Brunhilde Skrevet 22. august 2008 #5 Skrevet 22. august 2008 Jeg spiste antilope i Danmark for en tid siden. Det var indrefilet i stykker som ble griller og servert med fløtegratinerte poteter. Ingen saus, og bare salat ved siden av. Smaken var ikke spesiell, syns jeg, men kjøttet var mørt og godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå