kitekatt Skrevet 16. august 2008 #1 Skrevet 16. august 2008 Var på ferie og fikk servert pasta pollo picante. Det var penne med kyllingbiter, løk og soltørkede tomater. Kjempegodt!!! Men det stod det var hvitvin i den og. Det var ingen direkte saus, isåfall bare en klar en som gjorde det litt fuktig (olje) Hvor kommer hvitvinen inn? Koker man pastaen i hvitvin eller hvordan/ når tilsetter man hvitvinen? Det var så godt!!!
Antoinette Skrevet 16. august 2008 #2 Skrevet 16. august 2008 Kokken har nok først frest løk og tomater i olivenolje i pannen med evt litt god kyllingkraft, dertter tilsatt hvitvinen og latt det koke inn til en saus. Deretter slått nykokt pasta i pannen sammen med litt av kokevannet får å tykne sausen så den kleber seg til pastaen. Salt, pepper og urtekrydder også selvsagt. Helt enig- det er kjempegodt.
kitekatt Skrevet 16. august 2008 Forfatter #3 Skrevet 16. august 2008 Kokken har nok først frest løk og tomater i olivenolje i pannen med evt litt god kyllingkraft, dertter tilsatt hvitvinen og latt det koke inn til en saus. Deretter slått nykokt pasta i pannen sammen med litt av kokevannet får å tykne sausen så den kleber seg til pastaen. Salt, pepper og urtekrydder også selvsagt. Helt enig- det er kjempegodt. aha! Det virket ikke som det var noen saus skjønner du, derfor lurte jeg på om den var kokt i vinen De soltørkede tomatene lå bare hele oppå, menhar sikkert freset løk og chili med kyllingen og gjort slik du sa ja Takk! skal teste
Antoinette Skrevet 16. august 2008 #4 Skrevet 16. august 2008 Det er en veldig enkel, rask og deilig måte å lage pasta på.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå