Gå til innhold

Strimlet svinekjøtt


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Mathilde_*
Skrevet

Jeg tok ut strimlet svinekjøtt av fryseren i går, for å ha det til middag i dag. Men hva skal jeg lage? Har ikke wokgrønnsaker, så wok går da ikke. Orker ikke på butikken..

Skal spise alene, så det er ikke nødvendig med komplisert middag :)

Og hvordan skal jeg tilberede svinekjøttet så det ikke blir så tørt?

Jeg har bla. champinjong, ananas, erter, brokkoli, gulrøtter, spinat, agurk, tortillalefse..

Ja, jeg er student og har ikke mye i skapene ;)

Skrevet

Hvis du har creme fraiche eller rømme er det godt å ha i dette etter å ha stekt opp kjøttet og noen grønnsaker (gulrot, broccoli, champignon, evt ha i frisk ananas), i tillegg til f eks ingefær (kan bruke tørket/krydder), chili og hvitløk, og soyasaus.

Ellers er det sikkert godt å bare steke kjøtt og de grønnsakene du har lyst på, gjerne med litt krydder (eks chili/paprika, spisskummen, salt og pepper?) og ha i tortillalefse sammen med frisk agurk og spinat (om den er fersk).

Jeg synes det er best å først steke kjøttet på sterk varme til det er brunet, så skru ned varmen og ha i grønnsakene - da bevares kjøttkraften inne i strimlene. Om du "koker" kjøttet med grønnsaker og/eller saus blir det også nokså saftig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...