Gjest *Mim* Skrevet 13. august 2008 #1 Skrevet 13. august 2008 Går det bra å halvsteke focaccia, fryse dem ned og steke dem ferdig?
Brunhilde Skrevet 13. august 2008 #2 Skrevet 13. august 2008 Det vil jeg tro. Jeg gjorde det med nanbrød her en dag, stekte dem litt og så stekte jeg dem helt ferdig når de skulle serveres. Ble veldig bra.
Gjest *Mim* Skrevet 13. august 2008 #3 Skrevet 13. august 2008 Da prøver jeg det. Går det dårlig, må du komme og bake nanbrød til meg.
Brunhilde Skrevet 13. august 2008 #4 Skrevet 13. august 2008 Da prøver jeg det. Går det dårlig, må du komme og bake nanbrød til meg. Jepp. Det er veldig lett og veldig godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå