Gjest *Mim* Skrevet 12. august 2008 #1 Skrevet 12. august 2008 Skal lage en nøttebunn, og i oppskriften står det 1 ss hvetemel. Jeg vil gjerne erstatte den med noe annet, så den også kan spises av de som ikke tåler gluten. Går det bra med maisenna?
Arkana Skrevet 12. august 2008 #2 Skrevet 12. august 2008 Jeg ville bare droppet hvetemelet fullstendig. I nøttebunner som f.eks. til suksessterte pleier jeg personlig aldri å bruke hvetemel uansett.
Brunhilde Skrevet 12. august 2008 #3 Skrevet 12. august 2008 Jeg kan ikke tenke annet, eller kanskje potetmel? Det er sikkert mulig å utelate melet helt også, jeg ser på nett at det er endel oppskrifter med bakepulver, men uten mel. Lykke til!
Gjest *Mim* Skrevet 12. august 2008 #4 Skrevet 12. august 2008 Er ikke så glad i potetmel, tror jeg dropper melet, jeg. Takk for raske råd!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå