Gå til innhold

Salat


Gjest Gjest_gjest_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_gjest_*
Skrevet

Har kjøpt inn noen få basic grønnsaker (isberg, paprika, tomat, agurk, mais) som jeg skal skjære opp og servere til middagen (kylling). Vil ha den smakfull og passe sprø, men har ikke peiling på hvordan. Hvilke olje og evt krydder bruker jeg?

Hilsen grønnsaken

Skrevet

Dette er vel smak og behag, men her er noen tips:

Dropp maisen.

Ting du kan tilsette for ekstra piff (kanskje ikke alt på en gang):

Kvern pepper over salaten

Hell litt olivenolje over før servering

Fetaost (og bruk oljen som dressing)

Melon i biter

Oliven

Chili

Rødløk

Gulrot

Skrevet

Pasta med en klatt grønn pesto på er kjempegodt i salat. :)

Skrevet

Biter av ananas, melon, mango og papaya er også veldig godt å tilsette.

Du kan sikkert kutte opp annen frukt etter egen smak og :)

Skrevet

Enig at det er deilig å spice opp salaten med flere av de ingrediensene de to foregående svarene foreslår. I tillegg er det kjempegodt med mozarella, revne biter av Parma-skinke og cherrytomater. Et tips til cherrytomatene er å ovnsbake dem i ca 1 og 1/2 time. Først deler du dem i to- og kler dem med en blanding av olivenolje og krydder. Selv bruker jeg bla. oregano, basilikum og hvitløk.

Skrevet

... glemte Cæsar-salat! Med riktig (hjemmelaget) cæsardressing er den kjempe-enkel men akk god! Kan gi deg min hemmelige dressing-oppskrift visst du ønsker :)

Skrevet

litt sitron, litt olje, SALT og pepper er viktig, helst grovsalt, og nykvernet pepper, gjerne litt gressløk, det gjør underverker for enhver kjedelig salat.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...