Gå til innhold

Jordbær i champagne/musserende vin


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg fikk servert jordbær i musserende vin i helga og det smakte helt nydelig. Jordbæra ga fra seg en god smak til vinen og den smakte veldig søtt. Min samboer var sjåfør og fikk derfor mozell med jordbær og syntes også det var veldig godt, men da vi kom hjem og skulle prøve dette fikk vi ikke samme jordbærsmaken på mozellen. I tillegg fikk vi ikke bæra til å synke ned i glasset, men den lå og fløt på toppen. Nå lurer jeg på om kanskje jordbæra hadde blitt lagt i en sukkerlake og ligget og trekt en stund før de ble plassert i glassene. Er det vanlig? Jeg syntes vinen (muscato eller noe) var veldig mye søtere enn andre viner jeg har smakt, men jeg hadde ikke smakt den før så jeg vet ikke. Kanskje en evt sukkerlake ga ekstra sødme til vinen? Eller kanskje jeg bare vært uheldig å kjøpt bær som ikke var søt og saftig nok? Noen som vet?

Gjest Eurydike
Skrevet

Det var kanskje denne vinen? Det er i hvertfall en lett musserende dessertvin som passer veldig godt til jordbær.

Hvordan man får bærene til å flyte eller synke vet jeg dessverre ikke. :ler:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...