Sofia1 Skrevet 10. august 2008 #1 Skrevet 10. august 2008 Hei damer (og evnt herrer)! Trenger tips til bryllupsmeny - 3-retters
covergrl Skrevet 10. august 2008 #2 Skrevet 10. august 2008 vi skal ha en ganske enkel meny. hadde først tenkt å bestille maten, men fant ut at vi heller ville ha noe vi viiiirkelig liker så derfor ser menyen slik ut: Forrett: Pappas skalldyrsuppe med focacca (?) Hovedrett: Farmors hjortegryte med ris og salat Dessert: moccadessert eller sjokoladesuffle med bærsaus desse rettene elsker vi, og de er kanskje ikke så fancy men smakene er gode og vi vet med sikkerhet at gjestene liker dem og ikke minst at vi liker maten. vi sparer dessuten myyyye penger
Markjordbær Skrevet 11. august 2008 #3 Skrevet 11. august 2008 (endret) Vi hadde: forrett: Serranoskinke - Salat, pinjekjerner, parmesan og marinerte cherrytomater hovedrett: Reinstyrsteik. Sesongens friske grønnsaker og kremet viltsaus. Fløtegratinerte poteter. dessert: Hjemmelavet sitronfromage. Serveres med frisk jordbærsaus og friske bær. Endret 11. august 2008 av Markjordbær
Gir Skrevet 11. august 2008 #4 Skrevet 11. august 2008 Vi har ikke tenkt noe særlig på dette enda, men jeg har gjort meg noen erfaringer ved å være i andres brylluper: 1) Forretten er det ingen som husker, men det er veldig godt med en starter likevel. 2) Hovedretten bør være stor nok til at den alene gjør folk mette og gode 3) Desserten er bare et nødvendig onde før festen starter og den er det heller ingen som husker Konklusjon: Vi kjører på med en bitteliten forrett og stor hovedrett, skipper desserten og går rett på kakene. Fordeler: Det går med mindre vin (= billigere) og kaffegjestene kan komme tidligere så de slipper å vente så lenge. I tillegg må talene under middagen holdes til et minimum. Slik kan de morsomme talene kan tas utover kvelden Tror det er stor stemning for melon med spekeskinke til forrett og grillet okse til hovedrett, men det vet jeg som sagt ikke riktig enda.
Solstrålejenta Skrevet 11. august 2008 #5 Skrevet 11. august 2008 Vi skal ha koldtbord, men aner ikke hva det skal bestå av da det skal være en overraskelse fra min far som er kokk Regner med det blir noe spennende og veldig godt! Dessert har vi da ikke, men tar kaffe og kaker som dessert senere på kvelden...
Gjest Pia 30.08.08 Skrevet 11. august 2008 #6 Skrevet 11. august 2008 Vi skal ha; Forrett Laksemedaljong med urtedressing Hovedrett Reinsdyrplomme med kremet viltsaus og kokte poteter Dessert Bringebærmoussekake med luftig sjokoladekrem
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå