magolia Skrevet 10. august 2008 #1 Skrevet 10. august 2008 Hva bruker dere boksskinke til foruten til salat og pizza? Noen som har noen supre tips og gjerne oppskrifter?
Gjest Gjest Skrevet 10. august 2008 #2 Skrevet 10. august 2008 skinkegrateng. Oppskriften har blitt gitt her på magasinet på kg, og ligger også på dinmat.no. Veldig god. Det er også godt i pitabrød.
flYflax Skrevet 12. august 2008 #4 Skrevet 12. august 2008 Jeg koker skjærer det i firkantet biter, koker skruepasta, så matfløte som jeg koker tykkere med litt krydder (Hvit pepper osv osv..) noen grønnsaker, blander så alt sammen.
skrue Skrevet 12. august 2008 #5 Skrevet 12. august 2008 Hva bruker dere boksskinke til foruten til salat og pizza? Noen som har noen supre tips og gjerne oppskrifter? En gang i blandt kutter jeg en slik opp i små biter og har i pannekaker mens de steker. Har gjerne purre eller litt rødløk i også. Er best med litt tykke pannekaker til slikt for at bitene skal feste seg ordentlig. Jeg har selvfølgelig ikke syltetøy eller noe annet på disse pannekakene.
Gjest Gjest Skrevet 19. august 2008 #7 Skrevet 19. august 2008 Som fyll i quiche, i tillegg til f.eks sopp og vårløk. Bruker bogskinke i omelett, eller til pasta
Flua Skrevet 19. august 2008 #8 Skrevet 19. august 2008 Bogskinke i box, jasminris, salat, ananasbiter, sopp og mais er en av favorittmiddagene til ungene her i huset.
mia83 Skrevet 19. august 2008 #9 Skrevet 19. august 2008 Jeg bruker det i tillegg til på pizza og i salater, til pålegg på nystekte rundstykker og i pastaretter
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå