Vixenia Skrevet 8. august 2008 #1 Skrevet 8. august 2008 Kan man koke ris i hønsekraft, annen kraft, eller buljongvann?? Eller blir det bare tull? Det vil vel gi en litt annerledes smak på risen vil jeg tro..
Gjest Gjest Skrevet 8. august 2008 #2 Skrevet 8. august 2008 Det går fint, setter smak på risen som du sier.
Vixenia Skrevet 8. august 2008 Forfatter #3 Skrevet 8. august 2008 (endret) Det går fint, setter smak på risen som du sier. Da tror jeg jammen jeg skal prøve det Endret 8. august 2008 av Vixenia
ashera Skrevet 8. august 2008 #4 Skrevet 8. august 2008 Bruker du hønsekraft, kan det være greit å kjøle den ned og fjerne fettlokket før du koker ris i den.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå