Leanne Skrevet 8. august 2008 #1 Skrevet 8. august 2008 (endret) Har akkurat laget en prinsesseslott kake som skal spises på en prinsessefest i morgen... Kaken er kledd med smørkrem... Hvordan bør den oppbevares til i morgen? Kan den stå i kjøleskapet uten å tildekke den? Hvis jeg har plast over, griser man jo bare til smørkremen..... Endret 8. august 2008 av Leanne
Seeya Skrevet 8. august 2008 #2 Skrevet 8. august 2008 Det går kjempefint Ha den i kjøleskapet uten plast på du.. Bare pass på at du da ikke har andre utildekkede matvarer som lukter og smaker sterkt der, for da kan kaken trekke til seg smak..
Leanne Skrevet 8. august 2008 Forfatter #3 Skrevet 8. august 2008 Det går kjempefint Ha den i kjøleskapet uten plast på du.. Bare pass på at du da ikke har andre utildekkede matvarer som lukter og smaker sterkt der, for da kan kaken trekke til seg smak.. ok... takk for svar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå