Gjest Gjest Skrevet 8. august 2008 #1 Skrevet 8. august 2008 Lager man deigklumper som siger utover under steking, eller må man forme de sånn de skal være? Står i oppskriften at man skal klemme de litt, men vet ikke hvor mye det vil si..
Gjest Gjest Skrevet 8. august 2008 #2 Skrevet 8. august 2008 Du trenger ikke forme dem helt som kjeks, nei, for de"smelter" litt - hvor mye avhenger nok av oppskriften, kanskje mest av smørmengden?, min erfaring er at noen ikke siger så mye. Har ikke lagd cookies så mange ganger, men det funker greit å rulle deigen til en litt tynn pølse, kutte av skiver som er tykkere enn du tenker at kjeksene skal være, og legge på plate.
Gjest ts Skrevet 8. august 2008 #3 Skrevet 8. august 2008 Tusen takk for svar, prøvde måten din, og cookiesene ble kjempebra!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå