Imax Skrevet 7. august 2008 #1 Skrevet 7. august 2008 I kakeoppskrifter står det ofte: "rør inn ett og ett egg av gangen". I den oppskriften jeg baker nå skal man skille egg og plomme og ha i en og en plomme av gangen. Hvorfor? Har det noe for seg eller er det minimalt? Jeg helte oppi alle plommene samtidig, og merket nada forskjell...
Ugla Skrevet 7. august 2008 #2 Skrevet 7. august 2008 Jeg lærte at det var fo at deigen ikke skulle skille seg. Og jeg følger det rådet, for sikkerhets skyld!
Imax Skrevet 8. august 2008 Forfatter #3 Skrevet 8. august 2008 Og hvis deigen da ikke skiller seg hvis man ikke gjør det, da er det vel bare kokkefjas da!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå