Gå til innhold

Bare kokkefjas - eller har det noe for seg?


Anbefalte innlegg

Skrevet

I kakeoppskrifter står det ofte: "rør inn ett og ett egg av gangen". I den oppskriften jeg baker nå skal man skille egg og plomme og ha i en og en plomme av gangen.

Hvorfor? Har det noe for seg eller er det minimalt? Jeg helte oppi alle plommene samtidig, og merket nada forskjell... :sjenert:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg lærte at det var fo at deigen ikke skulle skille seg. Og jeg følger det rådet, for sikkerhets skyld!

Skrevet

Og hvis deigen da ikke skiller seg hvis man ikke gjør det, da er det vel bare kokkefjas da! :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...