Gjest Gjest Skrevet 7. august 2008 #1 Skrevet 7. august 2008 Hvilke ingredienser ville du hatt i en frisk grønn salat som skal passe til mye?
Gjest Gjest_Lisa_* Skrevet 7. august 2008 #2 Skrevet 7. august 2008 Litt forskjellige typer salat, som ruccola, frisè, lollo rosso(den lilla) og de andre typene som måtte finnes. Jeg styrer helst unna isberg og kinakål. Rødløk, evnt vårløk, tomat (gjerne cherry eller andre smakfulle tomater), ristede pinjekjerner. Jeg syntes det er best med en enkel variant, da de andre rettene til tapas er fulle av smaker. Du kan jo evntuelt ha i det som du liker. Paprika, agurk, avocado.
Gjest Gjest Skrevet 7. august 2008 #3 Skrevet 7. august 2008 Bruker samme ingredienser som ovenfor, enkelt er viktig. Men et tomattriks: Skjær opp tomatene og strø over salt og sukker, la dem ligge en stund før du har dem over salaten... Nam nam
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå