Gjest Gjest Skrevet 7. august 2008 #1 Skrevet 7. august 2008 Når man lager lefserull som denne feks http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=13118 hva slags type lefse bruker man? kan den fylles med andre ting også?
Arwen Skrevet 7. august 2008 #3 Skrevet 7. august 2008 Jeg bruker maistortilla, synes det er best :-D
Gjest Gjest Skrevet 7. august 2008 #4 Skrevet 7. august 2008 Du kan bruke lomper eller vanlige firkanta potetlefser f eks. De kan godt fylles med andre ting, kremost (eks Philadelfia) og røkelaks (og gjerne rødløk og dill?) er en klassiker, ellers er det bare å prøve seg fram.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå