Gjest Gjest_nina_* Skrevet 7. august 2008 #1 Del Skrevet 7. august 2008 Nå har jeg googlet. Og der står det masse forskjellig så nå vet jeg ikke helt... Skal steke 1 kilo røkt svinekam i ovnen. Lurer på hvor mange grader, og hvor lenge. Noen som kan hjelpe? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/353759-1-kilo-r%C3%B8kt-svinekam/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 7. august 2008 #2 Del Skrevet 7. august 2008 65 grader. Brun den først fort i pannen for å lukke porene. Legg den i en stekepose. Ha den i stekeovnen på 65 grader fra du legger deg om kvelden til en time før dere skal spise. Ta den ut av ovnen, ta av posen og bruk kraften til saus. Rull kjøttet inn i alm. folie og rull den inn i noen håndkler så den holder varmen fram til middag. Mørere kjøtt går det ikke an å få. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/353759-1-kilo-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-5861792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_nina_* Skrevet 7. august 2008 #3 Del Skrevet 7. august 2008 65 grader. Brun den først fort i pannen for å lukke porene. Legg den i en stekepose. Ha den i stekeovnen på 65 grader fra du legger deg om kvelden til en time før dere skal spise. Ta den ut av ovnen, ta av posen og bruk kraften til saus. Rull kjøttet inn i alm. folie og rull den inn i noen håndkler så den holder varmen fram til middag. Mørere kjøtt går det ikke an å få. Tusen takk Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/353759-1-kilo-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-5861895 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå