Gå til innhold

1 kilo røkt svinekam


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

65 grader.

Brun den først fort i pannen for å lukke porene.

Legg den i en stekepose.

Ha den i stekeovnen på 65 grader fra du legger deg om kvelden til en time før dere skal spise.

Ta den ut av ovnen, ta av posen og bruk kraften til saus.

Rull kjøttet inn i alm. folie og rull den inn i noen håndkler så den holder varmen fram til middag.

Mørere kjøtt går det ikke an å få.

Gjest Gjest_nina_*
65 grader.

Brun den først fort i pannen for å lukke porene.

Legg den i en stekepose.

Ha den i stekeovnen på 65 grader fra du legger deg om kvelden til en time før dere skal spise.

Ta den ut av ovnen, ta av posen og bruk kraften til saus.

Rull kjøttet inn i alm. folie og rull den inn i noen håndkler så den holder varmen fram til middag.

Mørere kjøtt går det ikke an å få.

Tusen takk :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...